Realizare pagini web & e-shop

Pagini web

Imaginați-vă situl dumneavoastră ca pe o mașină. În mod tradițional, de câte ori situl are nevoie de un „tuning” în materie de conținut sau în materie de design, mergeți într-un "magazin specializat" unde veți fi taxat la un preț exorbitant de către furnizorul de servicii web pentru a vă administra conținutul și designul. Modul unic de management al conținutului (CMS) de la Weblike PRO răstoarnă acest model tradițional, redându-vă puterea în propriile mâini, oferindu-vă cu ajutorul software-ului intuitiv și ușor de utilizat posibilitatea de a face schimbări semnificative sitului dvs. ori de câte ori doriți acest lucru. CMS-ul nostru este atât de simplu încât facând click pe o imagine sau pe o sectiune a aspectului să le puteți muta unde doriți. Majoritatea clienților noștri nici nu au nevoie de un tutorial, atât de simplu este. Mai mult, CMS-ul nostru este personalizat pentru fiecare site pe care l-am lansat, ceea ce permite clienților noștri să modifice anumite elemente ale websiturilor lor, nu doar să schimbe texte sau imagini, cum fac majoritatea CMS-urilor de pe piață. Cu CMS-ul nostru deveniți cu adevărat "stăpânul" domeniului dvs.

Comerț electronic (E-Commerce)

Pentru a avea un site de comerț electronic de succes, sunt cruciale simplitatea și o interfață intuitivă pentru utilizatori, pentru securizarea vânzărilor și pentru fidelizarea clienților. Încă de la începuturile noastre, am făcut nenumărate platforme de comerț electronic ce permit clienților noștri nu doar să dețina un magazin bogat în articole, ci și un design inteligent, centrat pe consumatori și optimizat pentru vânzări, pentru a păstra cumpărătorii. Platformele noastre de comerț electronic sunt personalizate pentru companii de toate dimensiunile, pentru a facilita administrarea clienților și a plăților. Tehnologiile noastre avansate de drag-and-drop fac plățile să fie ușoare ca o adiere de vânt; clienții dvs. fac un simplu click pe produsele sau serviciile pe care le doresc și le "trag" în coșul de cumpărături. Atât. Simplu.

*CMS - Content Management System

Părerea clienţilor

Adi Marin

Adi Martin

Director General - Complex Aqua Park President.

Suportul permanent pe care l-a oferit echipa în promovarea stațiunii Băile Felix și a complexului nostru, Aqua Park President, s-a concretizat într-un timp foarte scurt prin creșterea numarului de turiști.

Carmen Cotrau

Carmen Cotrau

Director General - Inter Broker de Asigurare.

Folosesc produsele Weblike PRO pentru administrarea rapida a sarcinilor economisind astfel timp, pe care il pot petrece cu fiica mea.

Paul Floruta

Paul Floruta

Director General - CG&GC HiTech Solutions.

Weblike este o echipă dedicată care a oferit cele mai bune soluții în domeniu și a răspuns prompt tuturor solicitărilor noastre în dezvoltare web, web-design și marketing online, completând cu succes serviciile oferite de noi colaboratorilor proprii.

Anca Marti

Anca Marti

Manager - Grand'Or Deluxe.

Conceptul Grand'or Deluxe este rezultatul eficienței, seriozității și a promptitudinii echipei Weblike Pro. Profesionalismul de care au dat dovadă s-a cuantificat încă din prima noastră lună de activitate.