Implementare soluții de Backup

Soluțiile de back-up permit îmbunătățirea semnificativă a activităților de protecție a datelor și implementarea unei game variate de servicii chiar și în cazul companiilor care generează volume foarte mari de date.
Detineți controlul asupra volumului de date care urmeză a fi supus procesului de back-up optimizând în același timp infrastructura aferentă prin intermediul unei game complete de platforme și aplicații software oferite de specialiștii Weblike PRO.

Beneficii:

  • Desfășurarea mai rapidă a proceselor de backup și restore - reduceți la minimum ferestrele de backup și restaurare a aplicațiilor cheie pentru a minimiza impactul asupra gradului de disponibilitate al întregului sistem
  • Reducerea riscurilor - restaurarea rapidă și precisă a datelor pe baza echipamentelor redundante oferite de Weblike PRO
  • Control sporit - Protejați datele critice pe baza unor politici clare de retenție
  • Eficiență sporită a departamentului IT - optimizați gradul de încărcare al personalului IT și sporiți productivitatea
  • Reducerea costurilor - adaptați cerințele de infrastructură în funcție de valoarea informațiilor stocate prin implementarea politicilor de stocare ierarhică

Părerea clienţilor

Adi Marin

Adi Martin

Director General - Complex Aqua Park President.

Suportul permanent pe care l-a oferit echipa în promovarea stațiunii Băile Felix și a complexului nostru, Aqua Park President, s-a concretizat într-un timp foarte scurt prin creșterea numarului de turiști.

Carmen Cotrau

Carmen Cotrau

Director General - Inter Broker de Asigurare.

Folosesc produsele Weblike PRO pentru administrarea rapida a sarcinilor economisind astfel timp, pe care il pot petrece cu fiica mea.

Paul Floruta

Paul Floruta

Director General - CG&GC HiTech Solutions.

Weblike este o echipă dedicată care a oferit cele mai bune soluții în domeniu și a răspuns prompt tuturor solicitărilor noastre în dezvoltare web, web-design și marketing online, completând cu succes serviciile oferite de noi colaboratorilor proprii.

Anca Marti

Anca Marti

Manager - Grand'Or Deluxe.

Conceptul Grand'or Deluxe este rezultatul eficienței, seriozității și a promptitudinii echipei Weblike Pro. Profesionalismul de care au dat dovadă s-a cuantificat încă din prima noastră lună de activitate.