Avem deosebita plăcere să anunțăm încheierea implementării proiectului „Dezvoltarea microîntreprinderii SC WEBLIKE PRO S.R.L. Oradea prin diversificarea serviciilor”, care s-a desfăşurat în perioada iunie 2014 –octombrie 2014.

Obiectivele proiectului:

 1. Obiectivul general al proiectului:
  Îmbunătățirea performanțelor economice și tehnice ale WEBLIKE PRO S.R.L prin creșterea nivelului de competitivitate, crearea și menținerea locurilor de muncă.
 2. Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
  Creșterea numărului de clienți ai companiei ca urmare a promovării în spațiul virtual al companiei SC WEBLIKE PRO S.R.L cu 10 %;
  Creșterea cifrei de afaceri cu 25 % în următorii 3 ani prin implementarea măsurilor propuse în domeniul managementului calității și a sistemului de evaluare asistată de calculator;
  Creșterea competitivității companiei SC WEBLIKE PRO S.R.L ca urmare a eficientizării activității companiei prin dotarea cu active corporale și necorporale;
  Poziționarea mai bună a SC WEBLIKE PRO S.R.L prin întărirea capacității de promovare a produselor și serviciilor de piață.

Părerea clienţilor

Adi Marin

Adi Martin

Director General - Complex Aqua Park President.

Suportul permanent pe care l-a oferit echipa în promovarea stațiunii Băile Felix și a complexului nostru, Aqua Park President, s-a concretizat într-un timp foarte scurt prin creșterea numarului de turiști.

Carmen Cotrau

Carmen Cotrau

Director General - Inter Broker de Asigurare.

Folosesc produsele Weblike PRO pentru administrarea rapida a sarcinilor economisind astfel timp, pe care il pot petrece cu fiica mea.

Paul Floruta

Paul Floruta

Director General - CG&GC HiTech Solutions.

Weblike este o echipă dedicată care a oferit cele mai bune soluții în domeniu și a răspuns prompt tuturor solicitărilor noastre în dezvoltare web, web-design și marketing online, completând cu succes serviciile oferite de noi colaboratorilor proprii.

Anca Marti

Anca Marti

Manager - Grand'Or Deluxe.

Conceptul Grand'or Deluxe este rezultatul eficienței, seriozității și a promptitudinii echipei Weblike Pro. Profesionalismul de care au dat dovadă s-a cuantificat încă din prima noastră lună de activitate.