https-ssl-secure-web.jpg

Ce protocol de securitate folosește site-ul tău?

Ce protocol de securitate folosește site-ul tău?

Probabil ați observat pe la începutul anului 2017 că Google a început să marcheza siguranța siturilor. Mai exact este vorba despre faptul că siturile care utilizează „http://” în loc de „https://” sunt catalogate ca nefiind sigure.

Google anunță că tranziția la protocolul HTTPS este normal, afirmând că la început acest lucru se va extinde doar la utilizatorii Chrome și la paginile web care necesită informații privind cărțile de credit, însă intenția este de extindere la toate paginile și de creștere a severității avertismentului. Siteurile etichetate ca nesigure vor avea un simbol roșu mare lângă adresa lor web, împreună cu sintagma „Not secure”.

Acest lucru va avea un impact negativ asupra imaginii site-ului și a încrederii între utilizatori și siteul dvs., ceea ce ar putea duce la scăderea până la eliminare a traficului.

Ce e de făcut?

Continuați lectura

continuum-windows-10.jpg

Continuum de la Microsoft pentru dispozitive mobile

Continuum pentru dispozitive mobile de la Microsoft iți pune un PC în buzunar

Continuum este acum compatibil cu Windows 10 pentru telefoanele mobile, facând posibilă, în esență, utilizarea telefoanelor Windows ca și computere.

Cu Continuum se poate conecta telefonul la un monitor folosind un cablu HDMI folosindu-se astfel aplicațiile pe ecran mare. De asemenea se poate lega un mouse și o tastatură prin bluetooth.

Etichete: Microsoft Continuum Mobile

Continuați lectura

cyber-security.jpg

Securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică

Viteza mare a conexiunilor de Internet face utilizatorii români foarte atractivi pentru atacatori. “Faptul că România are o conexiune de Internet foarte bună este în dezavantajul nostru, pentru că orice fel de atacator îți dorește să aibă ca victime sisteme ce pot reacționa rapid, iar noi le furnizăm genul acesta de sisteme.(…)

Continuați lectura

24transoft.jpg

24TRANSOFT

24Transoft - soluție integrată pentru companiile cu activitate de case de expediție

Cu ajutorul 24TRANSOFT, casele de expediție pot corela și optimiza toate activitățile specifice, pentru o îmbunătățire reală a rezultatelor.

Continuați lectura

facebook-news.jpg

Facebook permite ascunderea din timeline a fostelor relatii

Facebook permite utilizatorilor sa ascunda din timeline-ul lor foste relatii, in locul blocarii lor

Pe viitor, când te desparți de cineva, nu va trebui să-l vezi în feedul Facebook din nou.

Când schimbați statusul relației, Facebook va declanșa instrumente opționale ce vă pot ajuta să evitați să vă vedeți un ”ex”. Orice alegere ați face privind blocarea unui fost iubit din cronologie, va fi privată de asemenea.

Etichete: Facebook

Continuați lectura

ara.jpg

Proiectul ARA

Odată cu răspândirea telefoanelor inteligente, cu toții am început să visăm un dispozitiv customizabil

Mai întâi a fost Proiectul ARA, ce părea un exercițiu de imaginație al unor designeri, dar mai apoi acesta a fost preluat de către gigantul Google. Încet-încet au început să scape imagini pe internet cu dispozitivul aflat în diferite faze de dezvoltare, dar fără date concrete sau specificații tehnice, lăsându-ne imaginația să zburde.

Continuați lectura